Κεντρική Σελίδα

Forum4trader

Data4trader

Απαντήσεις

Επικοινωνία

Εγγραφή

 

Απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις σας:

1.   Ποιοι έχουνε πρόσβαση στα αρχεία MetaStock?
2.
 
 Τι χρεώνομαι για το κάθε αρχείο που θα θέλω να κατεβάζω?
3.
   Τι είναι το Club4trader.net?
4.   Μπορώ να γράφω μηνύματα στο Forum?
5.
 
 Με ποια προγράμματα Τεχνικής Ανάλυσης είναι συμβατά τα αρχεία?
6.
 
 Καθημερινά, τι ώρα μπορώ να κατεβάζω τα αρχεία?
7.
 
 Τι μορφή έχουν τα αρχεία?
8.
 
 Κατέβασα
intraday αρχεία, αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω με το MetaStokc?
9.
 
 Όταν μια μετοχή έχει πχ 
split, τι θα πρέπει να κάνω για να την διορθώσω?
10. Τα Ιστορικά Daily αρχεία από πότε αρχίζουν?

1.    Ποιοι έχουνε πρόσβαση στα αρχεία MetaStock ?
Πρόσβαση έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του site www.4trader.net

επάνω

2.      Τι χρεώνομαι για το κάθε αρχείο που θα θέλω να κατεβάζω ?
Η εγγραφή μέλους στο www.4trader.net γίνετε με την συμμετοχή σας σε ετήσια η εξάμηνη συνδρομή, ως μέλος του site έχετε πρόσβαση σε όλα τα έκαστα αρχεία που μπορούμε να παρέχουμε χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση.  

επάνω

3.    Τι είναι το Club4trader.net ?
Είναι μια private mailing list που έχει δημιουργήσει το Site www.4trader.net αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του. Όποτε κρίνετε απαραίτητο από τους αρθρογράφους του Site, τα μέλη του Club4trader.net λαμβάνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) μηνύματα με απόψεις βασισμένες κυρίως σε μεθόδους Τεχνικής Ανάλυσης, Stock Alert κτλ, επίσης όταν χρειάζεται τα μέλη λαμβάνουν μηνύματα που αφορούν την λειτουργία του Site, MetaStock Data κτλ.  

επάνω

4.      Μπορώ να γράφω μηνύματα στο Forum ?
Στο φόρουμ μπορούν να γράφουν μηνύματα όλοι οι επισκέπτες του site ανεξάρτητα από το αν είναι συνδρομητές-μέλη η όχι, αυτό που χρειάζεται είναι απλά να κάνετε την δωρεάν εγγραφή στο Forum για να αποκτήσετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης,
για να εγγραφείτε στο Forum4trader πατήστε εδώ

επάνω

5.     Με ποια προγράμματα Τεχνικής Ανάλυσης είναι συμβατά τα αρχεία ?
Τα αρχεία μας είναι συμβατά με τα περισσότερα προγράμματα Τεχνικής ανάλυσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο όπως: MetaStock,  TradeAdvisor, ProSuite, GetAdvance, ElliottWave και άλλα.

επάνω

6.      Καθημερινά, τι ώρα μπορώ να κατεβάζω τα αρχεία ?
Το daily καθώς και το intraday αρχείο του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, μπορείτε να τα κατεβάζετε καθημερινά 30 λεπτά μετά το τέλος της συνεδρίασης (μετά της 4:45 μμ).  
Τα
daily και intraday αρχεία Δεικτών των Ξένων Χρηματιστηρίων, τα αρχεία των μετοχών του Αμερικάνικου Χρηματιστηρίου (DJIA, S&P500, NDX), καθώς και τα αρχεία των νομισμάτων, μπορείτε να τα κατεβάζετε καθημερινά 30 λεπτά μετά το τέλος της συνεδρίασης στην Wall Street (μετά της 11:45 το βράδυ).

επάνω

7.   Τι μορφή έχουν τα αρχεία  ?
Όλα τα καθημερινά αρχεία είναι σε μορφή ASCII Text, ορισμένα intraday αρχεία λόγο του μεγάλου μεγέθους τους έχουν συμπιεστεί και κατεβάζετε σε μορφή zip.
Όλα τα ιστορικά αρχεία είναι κατευθείαν σε μορφή MetaStock και λόγο του μεγάλου μεγέθους τους έχουν συμπιεστεί και τα κατεβάζετε σε μορφή zip

επάνω

8.      Κατέβασα intraday αρχεία, αλλά δεν μπορώ να τα ανοίξω με το MetaStokc ?
Ελέγξτε την έκδοση του MetaStock που έχετε, για να δείτε intraday αρχεία πρέπει να έχετε έκδοση MetaStock Proffessional.

επάνω

9.      Όταν μια μετοχή έχει πχ  split, τι θα πρέπει να κάνω για να την διορθώσω ?
Τίποτα, όλες οι διορθώσεις που χρειάζεται να γίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις  γίνονται από εμάς, αυτές περνάνε στα αρχεία σας χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα. Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις, που για αυτές ειδοποιήστε μέσω του site η μέσω του Club@4trader.net ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε κάποιο Extra διορθωτικό ASCII Text αρχείο.

επάνω

10. Τα Ιστορικά Daily αρχεία από πότε αρχίζουν ?
Το ιστορικό
Daily αρχείο για το Ελληνικό Χρηματιστήριο αρχίζει από το 1986.
Το ιστορικό Daily αρχείο για τους Ξένους Δείκτες είναι περισσότερο από 10 χρόνια.
Το ιστορικό
Daily αρχείο των Αμερικανικών μετοχών αρχίζει από το 1970
Το ιστορικό Daily αρχείο μετοχών του Δείκτη DAX αρχίζει από τo 1991
Το ιστορικό Daily αρχείο για τα forex αρχίζει από τo 1996.

επάνωΟι πληροφορίες που παρέχονται στο Site αυτό προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση προτροπή για αγορά, πώληση η διακράτηση μετοχών η οποιουδήποτε άλλου χρηματοοικονομικού προϊόντος. Επαφίεται στην κρίση των επισκεπτών-επενδυτών να αποφασίσουν το πως θα διαχειριστούν το χαρτοφυλάκιό τους. Οι συντελεστές του Site δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στα αρχεία τιμών, δεν ευθύνονται για τυχών λάθη η παραλείψεις στην παροχή πληροφοριών από το Site ούτε και για το περιεχόμενο που προέρχεται από συνδέσεις με αλλά Sites. Οι συντελεστές του Site δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να υποστούν επενδυτές επηρεαζόμενοι από τις εκτιμήσεις αρθρογράφων του. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του Site αυτού 

www.4trader.net